Optimaliseer je techniek

Video analysis

Verbeter je vaardigheden

Een beter beeld

Het analyseren van spelers via video opnames is niet meer weg te denken uit de dagelijkse werkzaamheden van een coach. Vooral in het bijzijn van de leerling zelf.

Video opnames van je techniek geven een beter beeld van je technische uitvoering dan het eigen gevoel dat je hierbij hebt. Uitgerekend jijzelf bent de enige die jezelf niet ziet tennissen. Veel leraren maken hier al gebruik van, middels hun mobiele telefoon.

Blijvend hulpmiddel

Het is belangrijk om de video opnames op een juiste manier te gebruiken. Bij de Hugo Ekker Tennis Academy maken we gebruik van de door Tennis Australia ontwikkelde softwareapplicatie waarbij wij de opnames direct kunnen delen met de leerling. Zowel de gehele opname, een bewerkte opname of als een pdf-uitdraai met beeldframes en aanwijzingen kunnen via de e-mail een blijvend hulpmiddel zijn voor de leerling. Je kunt zo de aanwijzingen thuis rustig bestuderen en eventueel doornemen met je eigen tennisleraar.

Het is ook mogelijk om je technische vooruitgang te vergelijken met voorgaande opnames of je slagen technisch te vergelijken met een topspeler.

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands
Scroll naar top