Experts op hun best

We geloven in een persoonlijke benadering en inzet van experts

WELKOM!

Hugo Ekker

Founder

Hugo Ekker is een van Nederlands bekendste tenniscoaches. Hij is onder andere KNLTB bondscoach van Jong Oranje geweest, oud assistent-coach van het Davis Cup team en oud privé-coach van Raemon Sluiter. Hugo heeft eerder een van de grootste tennisacademies opgezet in Europa en heeft nu zijn eigen tennis academy: De Hugo Ekker Tennis Academy.

Mark Derksen

Trainer/Coach.

Met Mark in het team hebben wij er tevens een hoop ervaring erbij gekregen. Behalve dat Mark lange tijd zelf op hoog en intensief niveau heeft getraind heeft hij de afgelopen 10 jaar als coach bij gerenommeerde tennis academies als coach gewerkt met spelers uit het professionele circuit. Mark heeft als jonge speler lange tijd bij Hugo getraind en is dus bekend met de aanpak van Hugo.

Igor Sijsling

ATP Speler & trainer

Igor Sijsling heeft zijn expertise opgedaan in de afgelopen 20 jaar als professioneel tennisspeler, Davis-cup speler, winnaar van meerdere nationale titels, hoogst genoteerde wereldranking ATP 52 en deelnemer van alle grandslamtoernooien en zal deze gaan delen met spelers en betrokkenen binnen de organisatie. Igor, die nog actief is binnen het ATP circuit, zal in de weken dat hij geen toernooien speelt zelf trainen op de “Hugo Ekker Tennis Academy” en aanwezig zijn bij trainingen in de onder- en bovenbouw om zijn ervaring over te brengen aan de jeugd.

Etienne

Etienne Hartevelt

fysieke trainer

Etienne heeft in zijn jeugd fanatiek getennist en heeft zich daarna gespecialiseerd in het fysieke aspect. Etienne is nu dan ook een gecertificeerd Strength & Conditioning coach met een specialisatie in tennis. afgelopen zomer werkte Etienne voor Bruguera Academy, een gerenommeerde tennisschool in Barcelona. Wij zijn zeer blij dat Etienne zich nu inzet voor onze spelers!

Luke Ekker

Tennis/conditietrainer

Luke is al zijn hele leven gek op sport. Voetbal en Tennis voerde de boventoon en hij is hierin nog steeds actief. Het is dan ook logisch dat Luke in zijn studie heeft gekozen voor een sportopleiding en tevens zijn diploma tennisleraar heeft. Wij zijn blij dat hij zijn passie bij ons op de leerlingen wil overbrengen.

Menco van Herk

Hoofdtrainer TSB

Menco  is verantwoordelijk voor de instroom trainingen van de KNLTB in de regio Amsterdam Buitenveldert. Met zijn Tennisschool TSB verzorgt Menco de opvang van jeugdige talenten en vormt het voortraject van de Hugo Ekker Tennis Academy. TSB is door de KNLTB-gecertificeerd en wanneer kinderen nog in groen of oranje selecties uitkomen, zullen wij samenwerken via het instroom programma van TSB.

Jeanne Drechsel

Voedingsdeskundige

Jeanne begeleidt mensen op het gebied van voeding, beweging en gedragsverandering en heeft zich gespecialiseerd in sport, voeding en supplementen. Zij benadert haar cliënten op holistische wijze
waarbij zij, naast de factoren voeding en beweging, ook lichaamssamenstelling, slaap, stress en ontspanning meeneemt met als doel mensen gezond(er) en fit(ter) te maken, en op het gebied van sport goed/beter te laten presteren.

Janneke Wikkerink

performance coach

Janneke verzorgt mentale begeleiding vanuit haar bedrijf Inside Out Performance Coaching. Hierbinnen focust ze zich op de handvaten die een sporter nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen op zowel persoonlijk als op sportief vlak. Janneke heeft ruime ervaring als speelster binnen het (inter)nationale tenniscircuit en is nog steeds actief in de Nederlandse Eredivisie en Duitse Bundesliga.

Cindy Goey

Back office

Cindy verzorgt op de achtergrond voor de communicatie en social media. 

Marielle Spekreijse

Health & performance

Scroll naar top