Hugo Ekker & Nick van der Meer gaan talenten begeleiden

Hugo (voormalig Bondscoach Jong Oranje, Technisch directeur Amstelpark en coach op de ATP en WTA Tour), traint en begeleid al 35 jaar spelers en wil deze ervaring nu graag delen binnen zijn eigen Tennis Academy. Zijn aanpak kenmerkt zich in het volledige trainingsprogramma dat hij aanbiedt op basis van maatwerk waarbij Hugo altijd de ambitie heeft om, ongeacht het niveau, het maximale resultaat na te streven.

Nick (2x Ned kampioen in het enkelspel, 1x Ned kampioen bij de junioren t/m 18 en 1x Ned kampioen in de Ere-divisie competitie en diverse future titels) heeft zelf in het internationale circuit jarenlang meegelopen en geprobeerd het maximale uit zichzelf te halen. Door deze jaren als speler weet hij als geen ander waar hij talentvolle spelers en speelsters op moet voorbereiden en vormt hij samen met Hugo een ideaal duo.

Samenwerking met gerenommeerde partners

Daarnaast zijn wij van mening dat kwaliteit van trainen de basis is voor succes. Om dit te bereiken hebben wij samenwerking gezocht met partners die bewezen hebben kwaliteit te leveren voor topsporters. Voor het fysiek, mentale en medische gedeelte hebben wij gekozen om samen te werken met de High Performance afdeling van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Voor de begeleiding bij toernooien en wedstrijddagen gaan wij samen werken met collega’s van andere hoog aangeschreven tennis academies.

Wij kijken er naar uit om samen het maximale resultaat na te streven!