Onze trainers

Hugo Ekker

Gaat altijd voor het maximaal haalbare

Maatwerk en optimaal advies

Hugo Ekker is een van Nederlands bekendste tenniscoaches. Hij is Bondscoach van Jong Oranje geweest, technisch directeur van het Amstelpark en coach op de ATP en WTA Tour. Daarnaast was hij privécoach van bekende spelers zoals Miriam Oremans, Sabine Appelmans, Stephanie Rottier, Peter Wessels, Raemon Sluiter, Arantxa Rus en Igor Sijsling.

Hugo traint en begeleidt spelers al 35 jaar. Hij heeft eerder een van de grootste tennisacademies van Europa opgezet en deelt nu graag zijn ervaringen binnen zijn eigen tennis Academy: de Hugo Ekker Tennis Academy.
Zijn aanpak kenmerkt zich in het volledige trainingsprogramma dat hij aanbiedt op basis van maatwerk. Daarbij heeft Hugo altijd de ambitie om, ongeacht het niveau, het maximale resultaat na te streven. Hierbij gebruikmakend van experts die hem aanvullen en hierdoor de spelers optimaal voorziet in adviezen.

Uiteindelijk gaat het bij het maken van progressie om het maken van de juiste keuzes en consequent handelen. Om professionele beslissingen te nemen hoef je geen top-100 speler te zijn. Dat kun je ook als regionale toernooispeler! Het streven van Hugo is om je hierbij te helpen!
Meer weten over Hugo Ekker? Check zijn bio.

Hugo’s professionalism, love for the sport of tennis, team player attitude, ability to work with different personalities and also experience coaching men, women, and youth players are all highly valuable attributes. He also recognizes the potential in players and can focus technically to improve a player’s skills and overall game. Hugo has years of experience working on the individual and group level as well.

Rohan Goetzke

Director tennis, img academy

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands
Scroll naar top