Speciaal voor kinderen die geboren zijn in 2008 t/m 2011 organiseert de KNLTB in samenwerking met de Hugo Ekker tennis academy op maandag 23 December  een 2e regionale scoutingsdag. Spelers hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen van de KNLTB.  Deelname aan de dag is gratis. Mocht je niet hebben meegedaan op de 1e scoutingsdag vraag dan aan je trainer of je het niveau hebt om hieraan mee te doen en laat je trainer dan contact opnemen met ons. Op de regionale scoutingsdag speel je gedurende de ochtend of middag een aantal wedstrijdjes en doe je mee aan leuke bewegingsactiviteiten. De wedstrijdjes worden gespeeld volgens het Tenniskids principe en plezier staat hierbij centraal. Doel is om tijdens deze 2e regionale scoutingsdag kinderen vooral enthousiast te maken voor tennis. Daarnaast helpt het ons om een beeld te krijgen van het niveau van de jongste kinderen in de regio.

Uitnodiging derde regionale scoutingsdag

Kinderen die opvallen worden na deze dag uitgenodigd voor een 3e regionale scoutingsdag in het voorjaar van 2019 en vervolgens . 

Inschrijven

De KNLTB regionale scoutingsdagen vinden plaats op verschillende locaties in het land. Op maandag 23 December is dat bij de Hugo Ekker tennis academy. Ook de tennisleraar van jouw vereniging is van harte welkom.