Tenniskampen

De Hugo Ekker Tennis academy biedt in de schoolvakanties een unieke ervaring aan in de vorm van een tenniskamp voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar.
We bieden tenniskampen aan in de voorjaarsvakantie, de zomervakantie en de kerstvakantie.

Wat kun je verwachten?
Van maandag tot en met vrijdag zullen de kinderen de gehele dag (ontvangst vanaf 8:30 en einde om 17:00 uur) bezig zijn met tennis en tennisvaardigheden.

 

De kinderen worden ingedeeld in niveaugroepen en tennissen minimaal 4 uur per dag. Het tenniskamp wordt uitgevoerd in samenwerking met Tennisschool Buitenveldert (TSB) op de binnen-accomodatie van het prachtige Tennispark Buitenveldert nabij het Amsterdamse Bos.

Tennisvaardigheden & Multi Skillz
Tijdens het tenniskamp zullen de kinderen hun tennisvaardigheden verbeteren afgewisseld met leuke sport-spelcombinaties van het het unieke Multi SkillZ programma
Deze methode is dé manier bij uitstek om te leren bewegen en een basisaanvulling is voor elke sport.

Een impressie

Zomerkamp datums

De zomerkampen in 2018 vinden plaats op de volgende datums:

  • maandag 30 juli tot en met vrijdag 3 augustus
  • maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus

Meer info & aanmelden

  • Maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.
  • Elke training bestaat uit fun, physical en educational aspecten, waarbij we gebruikmaken van het kindvriendelijke¬†MultiSkillz programma!
  • Alle coaches zijn gelicenceerd en zeer ervaren in het werken met jonge kinderen en werken met een assistent.
  • Lunch¬† en tussendoortjes zijn ingebrepen.
  • Er worden Round robin wedstrijdjes gespeeld.

Toegangsprijs
Euro 349,-
Inclusief het Hugo Ekker tennis academy tenniskamp t-shirt!

Algemene voorwaarden
Als ouder/voogd van de speler, geef ik bij deze toestemming aan mijn kind om deel te nemen aan het tenniskamp van de Hugo Ekker Tennis Academy en ga ik tevens akkoord met alle hieraan verbonden regels en voorwaarden.
Ik geef toestemming om foto’s te maken tijdens het tenniskamp, die tevens voor commerciele doeleinden gebruikt kunnen worden. Hierbij verklaar ik in geen enkel geval de Hugo Ekker Tennis Academy verantwoordelijk te houden voor ongevallen, diefstallen en/ of beschadigingen in welke vorm dan ook die mijn kind ten deel vallen tijdens de aanwezigheid bij de Hugo Ekker Tennis Academy.

  • indien van toepassing