Experts op hun best

We geloven in een persoonlijke benadering en inzet van experts

WELKOM!

Hugo Ekker

Founder

Hugo Ekker is een van Nederlands bekendste tenniscoaches. Hij is onder andere KNLTB bondscoach van Jong Oranje geweest, oud assistent-coach van het Davis Cup team en oud privé-coach van Raemon Sluiter. Hugo heeft eerder een van de grootste tennisacademies opgezet in Europa en heeft nu zijn eigen tennis academy: De Hugo Ekker Tennis Academy.

Igor Sijsling

ATP speler & trainer

Igor Sijsling heeft zijn expertise opgedaan in de afgelopen 20 jaar als professioneel tennisspeler, Davis-cup speler, winnaar van meerdere nationale titels, hoogst genoteerde wereldranking ATP 52 en deelnemer van alle grandslamtoernooien en zal deze gaan delen met spelers en betrokkenen binnen de organisatie. Igor, die nog actief is binnen het ATP circuit, zal in de weken dat hij geen toernooien speelt zelf trainen op de “Hugo Ekker Tennis Academy” en aanwezig zijn bij trainingen in de onder- en bovenbouw om zijn ervaring over te brengen aan de jeugd.

Mark Derksen

Trainer & Coach

Met Mark in het team hebben wij er tevens een hoop ervaring erbij gekregen. Behalve dat Mark lange tijd zelf op hoog en intensief niveau heeft getraind heeft hij de afgelopen 10 jaar als coach bij gerenommeerde tennis academies als coach gewerkt met spelers uit het professionele circuit. Mark heeft als jonge speler lange tijd bij Hugo getraind en is dus bekend met de aanpak van Hugo.

Bas Coulier

Trainer & Coach

Bas heeft een jarenlange ervaring in het opleiden en begeleiden van spelers op nationaal en internationaal niveau. De afgelopen 3 jaar heeft Bas als bondscoach leiding gegeven en is verantwoordelijk geweest voor de dagelijkse trainingen op het Nationaal trainingscentrum van de KNLTB. Bas zal dagelijks aanwezig zijn en gaat binnen ons programma samen met Mark en Hugo de dagelijkse trainingen verzorgen.

Luke Ekker

Tennistrainer

Luke is al zijn hele leven gek op sport. Voetbal en Tennis voerde de boventoon en hij is hierin nog steeds actief. Het is dan ook logisch dat Luke in zijn studie heeft gekozen voor een sportopleiding en tevens zijn diploma tennisleraar heeft. Wij zijn blij dat hij zijn passie bij ons op de leerlingen wil overbrengen.

Rian de Boer

fysieke trainer

Rian is van jongs af aan bezig met veel verschillende sporten en dit heeft zich vertaalt in zijn studiekeuzes; hij is docent lichamelijk onderwijs en studeert momenteel aan de Vrije Universiteit bewegingswetenschappen. Na enkele jaren verdieping in fitness was hij opzoek naar een nieuwe uitdaging in het verbeteren van kwaliteit van bewegen. Dit vertaalde zich naar performance/fysieke training! Hoe maak je mensen sneller en behendiger zijn uitdagende vraagstukken die hem interesseren

Jeanne Drechsel

Voedingsdeskundige

Jeanne begeleidt mensen op het gebied van voeding, beweging en gedragsverandering en heeft zich gespecialiseerd in sport, voeding en supplementen. Zij benadert haar cliënten op holistische wijze
waarbij zij, naast de factoren voeding en beweging, ook lichaamssamenstelling, slaap, stress en ontspanning meeneemt met als doel mensen gezond(er) en fit(ter) te maken, en op het gebied van sport goed/beter te laten presteren.

Janneke Wikkerink

performance coach

Janneke verzorgt mentale begeleiding vanuit haar bedrijf Inside Out Performance Coaching. Hierbinnen focust ze zich op de handvaten die een sporter nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen op zowel persoonlijk als op sportief vlak. Janneke heeft ruime ervaring als speelster binnen het (inter)nationale tenniscircuit en is nog steeds actief in de Nederlandse Eredivisie en Duitse Bundesliga.

Ole Bredschneijder

All-round Medewerker

Ole is als stagiaire bij ons begonnen en heeft zich ontwikkeld tot een all-round medewerker die op verschillende posities inzetbaar is. Je vindt Ole dan ook terug in de shop, wedstrijdleider bij de wintercompetitie en als assistent trainer.

Cindy Goey

Back office

Naast tennisles geven, verzorgt Cindy op de achtergrond voor de communicatie en social media, zoals foto’s en nieuwsbrieven. 

en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish
Scroll to Top