Hugo Ekker

“Het gaat erom dat je vandaag beter bent dan gisteren”

Iedereen heeft een eigen tempo van ontwikkelen. Focus je op je eigen ontwikkeling. Wanneer je iedere dag een stap in de juiste richting maakt zal je doel automatisch in zicht komen.

In het nieuwe seizoen 2022-2023 zijn wij wederom als partner van de tennisbond gecertificeerd. De geselecteerde tennisscholen hebben een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers en maken deel uit van het talent programma van de K.N.L.T.B.

Trainingskamp voor JRT spelers

Lesdata 2022/2023

De lesdata voor seizoen 2022/ 2023  zijn bekend. Klik op bovenstaande knop!

Verbeter je conditie

Check ons video kanaal om zelf je fysieke conditie op niveau te brengen.  Aan de hand van video’s met uitleg van onze fysieke trainer kan je eenvoudig de oefeningen uitvoeren.

Video afspelen
"Wij bieden kwaliteit, betrouwbaarheid, persoonlijke benadering, kleinschalig en intensief contact zoals jullie van ons gewend zijn!"

Hugo Ekker

Maak een afspraak of heb je een vraag

Wanneer je geïnteresseerd bent in een van de programma’s, maar twijfel je nog of wil je aanvullende informatie? Vul dan het formulier in. Na ontvangst nemen wij contact met je op voor een persoonlijk gesprek om samen het juiste programma samen te stellen.

Gratis proefles?
+31 (0)6 11 617 377

Garantie voor topkwaliteit

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands
Scroll naar top